Kom zonder afspraak langs bij een Buurtplein Inloop. Een team van buurtcoaches, mantelzorgconsulenten, Sociaal Raadslieden en vrijwilligers van het Formulieren Café zit voor je klaar en kan je direct snel op weg helpen. Je bent welkom op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Altijd gratis en zonder afspraak!

Zonder afspraak snel op weg

Heb je vragen over je gezondheid & zorg, je geldzaken, je gezin, je buurt of over mantelzorg? Of hulp nodig bij het invullen van formulieren? Bij Buurtplein Inloop kun je direct terecht met jouw vragen. Een team van buurtcoaches, consulenten van de MantelzorgcentraleSociaal Raadslieden en vrijwilligers van het Formulieren Café zit voor je klaar en helpt je direct op weg. Een afspraak maken is niet nodig!

Geen afspraak nodig

Ken je dat? Je hebt een korte vraag over bijvoorbeeld je gezin, je gezondheid, je buurt of over mantelzorg, maar je ziet het niet zitten om eerst een officiële afspraak te maken? Of het komt niet uit met je eigen planning of werk om op een bepaald tijdstip naar het wijkcentrum bij jou in de buurt te gaan. Maak je geen zorgen! Je bent welkom bij Buurtplein Inloop op de dag en tijdstip dat het jou het beste uitkomt én op de locatie waar jou het beste uitkomt! Altijd gratis en altijd zonder afspraak. Blijkt dat jouw vraag toch wat meer tijd nodig heeft om te beantwoorden, dan plannen we alsnog een afspraak in.

Wie zitten er voor je klaar en waarmee kunnen ze je helpen?

Bij bijna elke Buurtplein Inloop zitten een buurtcoach, consulenten van de Mantelzorgcentrale, een sociaal raadslid en één of meerdere vrijwilligers van het Formulieren Café voor je klaar. Een buurtcoach kan je helpen met vragen over bijvoorbeeld geldzaken, jouw gezin of als je je ergens zorgen over maakt. De sociaal raadslieden weten ontzettend veel van regels en wetten en kunnen je bijvoorbeeld helpen met juridisch advies of het opstellen van een brief. De vrijwilligers van het Formulieren Café zijn heel erg goed in het helpen met invullen van formulieren en documenten, ze weten ook veel van bijvoorbeeld het Meedoen arrangement of de wet en kunnen bij twijfel altijd even overleggen met de sociaal raadslieden. Bij een consulent van de Mantelzorgcentrale kun je terecht voor informatie en advies over mantelzorg en natuurlijk ook voor een luisterend oor. Wat ook handig is: als je meerdere vragen hebt dan kunnen onze collega’s meteen even met elkaar overleggen. Vaak kunnen we je snel en makkelijk op weg helpen. Mocht het zo zijn dat het wat meer tijd kost om zaken uit te zoeken dan plannen we een vervolgafspraak in, natuurlijk alleen als jij dat ook wil.

Je bent welkom op het tijdstip dat jou uitkomt. Altijd gratis en zonder afspraak!

Openingstijden Buurtplein Inloop

Dag en tijd

Maandag
17.00 - 18.30 uur

Waar

De Trefkuul
Pelgrimstraat 59a,  7011 BJ Gaanderen

Dinsdag
16.00 - 17.30 uur

De Zonneboom
Zonneplein 4, 7004 EL Doetinchem

Woensdag
10.00 - 12.00 uur

Woensdag
10.00 - 12.00 uur

Woensdag
17.00 - 19.00 uur
 

Tirol
Tirol 77, 7007 NV Doetinchem

Het Raadhuis
Raadhuisplein 1, 7031 AW Wehl

De Daele
Stevinlaan 9, 7002 HC Doetinchem

Donderdag
10.00 - 12.00 uur

De Daele
Stevinlaan 9, 7002 HC Doetinchem

Vrijdag
10.00 - 12.00 uur

't Brewinc
IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem

Algemene openingstijden 

Uiteraard mag je ook tijdens de algemene openingstijden gewoon binnenlopen bij onze wijkcentra en buurtpunten. Er is altijd iemand aanwezig die je te woord kan staan, je een folder kan geven of waar je wat af kan geven voor bijvoorbeeld de buurtcoach of jeugd- en gezinswerker. Soms is het zo dat onze collega’s andere afspraken in hun agenda’s hebben ingepland en misschien niet direct tijd voor je kunnen vrijmaken. We kunnen ook dan altijd een afspraak met je kan plannen voor een later tijdstip.