Gespreksgroep voor partners van mensen met dementie

Op vrijdag 28 juni start een nieuwe gespreksgroep voor partners van mensen met dementie in Doetinchem. De bijeenkomsten vinden elke laatste vrijdagochtend van de maand plaats van 10.00 tot 11.30 uur in wijkcentrum De Daele, Stevinlaan 9 in Doetinchem. De gespreksgroep wordt begeleid door een casemanager demente van Netwerk Ouderen en Veerkracht Achterhoek (Nova) en een mantelzorgconsulent van Buurtplein. Beiden hebben ervaring in het ondersteunen van mantelzorgers en mensen met dementie.

Doel van de gespreksgroep

De gespreksgroep biedt partners van mensen met dementie een veilige en ondersteunende omgeving waar zij hun ervaringen kunnen delen en steun kunnen vinden bij ervaringsdeskundigen. Door deel te nemen aan deze groep kunnen partners hun gevoelens en zorgen uitwisselen, praktische tips ontvangen en nieuwe vriendschappen opbouwen met mensen die tegen dezelfde uitdagingen aan lopen. 

Aanmelding en deelname

Partners van mensen met dementie die geïnteresseerd zijn om deel te nemen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar mantelzorgcentrale@buurtplein.nl. De groep van 28 juni zit vol, omdat we werken met maximaal 10 deelnemers per bijeenkomst. Als er meer dan 7 nieuwe aanmeldingen zijn, wordt een tweede groep gestart. 

Klik hier voor meer informatie over onze Mantelzorgcentrale.