Kom werken bij Buurtplein - Samen maken wij het verschil 

‘Samen het verschil’ - Dat is het motto van Buurtplein. We vinden het belangrijk dat alle inwoners van de gemeente Doetinchem toegang krijgen tot de juiste zorg en ondersteuning, zodat zij zelf grip kunnen krijgen én houden op hun leven. Dit doen we bijvoorbeeld door de inzet van buurtcoaches, jeugd- en gezinswerkers en wmo-consulenten. Maar we hebben natuurlijk nog veel meer leuke banen. Je vindt onze 135 collega’s en ruim 400 vrijwilligers dicht bij de inwoners in de wijken van Doetinchem, Gaanderen en Wehl. 

Voor iedere inwoner de juiste zorg 

De hoofdtaak van Buurtplein is om inwoners van de gemeente Doetinchem toegang verlenen tot de juiste zorg en ondersteuning. Maar we willen ook dat mensen zich prettig en veilig voelen bij ons. Bij Buurtplein kunnen buurtbewoners  daarom terecht bij professionele zorgverleners met verstand van zaken, maar vooral ook met verstand van ménsen.  

Samen met je cliënt ga je op zoek naar een oplossing waar hij of zij zich prettig bij voelt, die de zelfredzaamheid van je cliënt vergroot en waarbij je cliënt zelf keuzes kan blijven maken. We helpen inwoners op weg bij vragen over gezondheid & zorg, het gezin, geldzaken of de buurt. Lukt het de cliënt vervolgens niet om het probleem zelfstandig op te lossen? Dan zorgen we er samen voor dat hij of zij het met onze hulp tóch voor elkaar krijgt.  

Dit is werken bij Buurtplein 

Wil je bij Buurtplein komen werken? Dit is wat je van ons kunt verwachten: 

  • Efficiënt samenwerken. Samen doen wij de juiste dingen voor onze cliënten; 
  • Samen sparren en van elkaar leren;  
  • Je wordt onderdeel van een club sociale, enthousiaste mensen met het hart op de juiste plek; 
  • Lekkere koffie en gezellige lunches met collega’s 
  • Maar vooral samen het verschil maken voor de inwoners van de gemeente Doetinchem 

Wil jij samen met ons het verschil maken? Bekijk snel onze (stage) vacatures of stuur een open sollicitatie! We kijken er naar uit om je te ontmoeten.