Ieder mens is anders. De één gaat zorgeloos door het leven en de ander heeft soms een beetje hulp nodig. Misschien sta jij voor een grote uitdaging en kom je er alleen niet uit? Of misschien heb je alleen een duwtje in de rug nodig. Wat het ook is, samen vinden we een passend antwoord. 

Buurtplein ondersteunt je op het gebied van zorg en welzijn. We bekijken samen wat je nodig hebt en zorgen ervoor dat je weer vooruit kunt. We zijn altijd dichtbij. Jouw buurtcoach is het aanspreekpunt in de wijk. Die helpt ook bij het opstarten van initiatieven en het verbinden van mensen met goede ideeën voor hun buurt. In het team zit ook een jeugd- en gezinswerker die je helpt bij alle vragen over opgroeien en opvoeden. Je kunt altijd terecht in één van onze zes wijkcentra.

De oplossing

Bij Buurtplein helpen we mensen graag verder. Hoe? Dat is echt maatwerk. We kijken eerst wat je zelf allemaal kunt doen. En misschien zijn er mensen in je omgeving die willen ondersteunen. Heb je meer hulp nodig? Dan schakelen we die ook in. Tot er een oplossing is! Maar het begint met vragen. Dus waar je ook tegenaan loopt, kom langs of spreek één van de medewerkers van Buurtplein aan. Dat is misschien spannend, maar het helpt je echt verder. Je kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met jou op.