Skate Event op 20 september bij skatebaan De Bongerd

Dit is een oud bericht.

De spanning stijgt op De Huet en omstreken, want op 20 september staat een spetterend skate event gepland bij de skatebaan. Iedereen is van harte uitgenodigd om tussen 15.00 uur en 17.00 uur aanwezig te zijn voor een middag vol skaten, gezelligheid en betrokkenheid.

Skatebaan De Bongerd op De Huet is niet alleen een ontmoetingsplek voor skateliefhebbers, maar ook een centrum voor saamhorigheid. Daarom nodigen we ook de buurtbewoners uit om deel te nemen aan dit evenement en samen te ontdekken wat de toekomst in petto heeft.

We presenteren deze middag de plannen voor de nieuwe skatebaan en halen de mening op van skaters, jongeren én buurtbewoners. Want deze input is van onschatbare waarde! Het is mogelijk om nu al een vragenlijst in te vullen over de skatebaan. Diegene die dat doet, maakt op 20 september kans op een mooie prijs: een pumptrack step! Zie link hieronder.

Het belooft een middag te worden vol actie en interactie. Aanmelden is niet nodig.

De middag wordt georganiseerd door de gemeente Doetinchem, The Spoked Society, JC Doetinchem en de jongerenwerkers van Buurtplein.