Het relatiespreekuur

Staat je relatie onder druk door de opvoeding van de kinderen of de zorg voor een familielid? Vind je het spannend om een nieuwe relatie aan te gaan? Of heb je vragen over scheiden? Maak dit bespreekbaar en kom naar het relatiespreekuur van Buurtplein. Je bent van harte welkom. Ook samen met je partner. 

Wat kun je verwachten?

Het relatiespreekuur biedt een veilige omgeving waarin je vrijuit je vragen kunt stellen en je zorgen kunt delen. Of het nu gaat om het versterken van je relatie of de wens om goed uit elkaar te gaan: met advies, informatie of begeleiding helpen wij jou verder.

Wanneer en waar?

Het spreekuur werkt uitsluitend op afspraak, zodat er alle tijd is om naar jouw verhaal te luisteren. Bij het maken van een afspraak stemmen we de gewenste datum en locatie met jou af.

Afspraak maken?

Maak gratis een afspraak! 

Je kunt een e-mail sturen naar relatiespreekuur@buurtplein.nl of het algemene nummer van Buurtplein bellen: 0314-341919.
Vermeld in je mail het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. We nemen dan contact met je op voor het inplannen van een afspraak.