Regelmatig en voldoende bewegen is belangrijk voor een gezonde levensstijl. Het verkleint de kans op hart- en vaatziekten, overgewicht, diabetes en depressie. Bovendien zorgt beweging ervoor dat je je fitter en vitaler voelt, zodat je jezelf beter kunt redden. Heb je een zetje in de juiste richting nodig? De beweegmakelaar van Sport-ID staat klaar om te helpen.

Kom naar het inloopspreekuur van de beweegmakelaar

Je bent van harte welkom tijdens het open inloopspreekuur van de beweegmakelaar. Hij/zij is iedere donderdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur aanwezig in ons wijkcentrum De Daele, Stevinlaan 9 in Doetinchem. Je kunt zonder afspraak binnenlopen. Het is kosteloos en je hebt geen verwijzing nodig. 

De beweegmakelaar helpt je bij het vinden van een passende beweegactiviteit en geeft je misschien net dat steuntje in de rug. Of je nu 30 of 80 bent, er is altijd een geschikte manier om te bewegen. De beweegmakelaar geeft je persoonlijke begeleiding en advies, volledig afgestemd op jouw situatie. 

Afspraak maken

Je kunt ook eenvoudig een afspraak met de beweegmakelaar maken door een mail te sturen naar beweegmakelaar@sport-id.nl of door contact op te nemen met Christel de Wildt, beweegmakelaar, via christel.dewildt@sport-id.nl of via telefoonnummer (06) 41 33 12 67.