Vanaf vrijdag 6 mei is het maandelijkse Mantelzorgcafé bij horecagelegenheid Vanouds. Op deze prachtige plek, waar het gevoel van thuiskomen centraal staat, is om 10.00 uur de koffie of thee klaar. Wie voor een naaste zorgt kan gewoon binnenlopen om even stoom af te blazen, lotgenoten te ontmoeten, verhalen te delen of met een van de mantelzorgconsulenten te praten.

Een ontmoetingsplek voor iedereen die langdurig, intensief zorgt voor familieleden of vrienden of anderen: dat is het Mantelzorgcafé. Je ontmoet er lotgenoten, kunt er in een ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen en er de laatste ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg horen. Elke eerste vrijdagochtend van de maand ben je van harte welkom bij Vanouds.

Op 6 mei staat ontmoeten centraal. Ontmoeten van mensen die ook voor een naaste zorgen en ontmoeten van de mantelzorgconsulenten Fleur Wieggers en Gule Shekho. Zij kunnen vragen beantwoorden die je hebt wat betreft jouw mantelzorgtaken. Heb je wat meer tijd nodig of vind je het fijn om één op één met een van hen af te spreken. Een afspraak is zo gemaakt in het Mantelzorgcafé.

In juni wordt er een gast uitgenodigd die komt vertellen over het PGB (persoonsgebonden budget). Heb je behoefte aan meer informatie over een bepaald onderwerp? Laat het ons weten, dan kijken we of dat onderwerp ook interessant is voor meer mensen.

Mantelzorgfcafé Buurtplein

Het Mantelzorgcafé is iedere eerste vrijdag van de maand van 10.00 uur tot 11.30 uur en koffie/thee is gratis voor elke bezoeker.
Locatie: Vanouds, Grutstraat 43, 7001 BW in Doetinchem

Aanmelden is niet nodig.

Een vraag of verzoek aan de Mantelzorgcentrale? Bellen of mailen kan ook. Telefoon (0314) 654440 of mantelzorgcentrale@buurtplein.nl