Op donderdag 5 oktober staat een bijzondere bijeenkomst gepland voor senioren uit de wijk Oosseld. In samenwerking met het Centraal Senioren Overleg Doetinchem organiseren we een informatieve en gezellige dag bij stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Het evenement begint om 09.30 uur en duurt tot 13.30 uur. De openingsceremonie wordt om 10.00 uur verzorgd door wethouder Patrick Moors.

Een van de voordelen van deze bijeenkomst is dat de deelname voor senioren uit de wijk Oosseld gratis is. Zij hebben de kans om diverse presentaties bij te wonen en informatiekramen te bezoeken van organisaties zoals Sensire, de Mantelzorgcentrale, Thuiszorg, 50+ ontmoetingspunt, Sport-ID, de Zonnebloem en uiteraard Buurtplein zelf. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch, die eveneens gratis wordt aangeboden.

Om deel te nemen aan deze bijeenkomst, kunnen geïnteresseerden zich vóór 30 september telefonisch aanmelden via het nummer (0314) 760 130. Telefonische registratie kan tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt, want vol is vol!